dimecres, 1 de maig del 2013

3a FARELLADA: Dissabte 11 de maig de 2013 a can Comalada (Argentona)


Ja ens trobem propers a la trobada dels clans FARELL i és moment de donar-vos tota la informació:

-Tenim l'esdeveniment "Farellada" obert al Facebook obert i també el "Grup Farell" del Facebook que aquests dies aniré obrint per si em voleu comentar algun dubte.

-LLOC I HORA DE TROBADA:  L'arribada a la casa de Can Comalada d'Argentona estarà senyalitzada amb les inicials FAR des de la rotonda d'entrada a la vila, venint per la C-60 des de Granollers. Penseu que la finca està a pocs minuts d'Argentona i que queda a la zona rural, fora vila. Amb cotxe s'hi arriba molt bé. Amb l'enllaç del Google Maps encara us situareu millor:  http://maps.google.es/maps?hl=ca&tab=wl

I si no, un mapet que ajuda...


-A mig matí, cap a les 11, alguns Farell ja hi serem, mirant d'organitzar l'espai. Sou convidats a col·laborar, sobretot per preparar les taules del dinar. No és que hi hagi gaire més feina, la veritat. Si teniu canalla, aquesta podrà anar a la zona esportiva i passar l'estona jugant.

-L'espai de dinar estarà dividit en dues zones: infantil i grans. A la infantil, els pares que ho desitgin podran donar el dinar als menuts a partir de les 13:30. Els nanos podran dinar junts i després els grans fer el nostre dinar. Però això, a voluntat de cadascú. Mentrestant, ja es podrà anar fent la carn a la brasa. Per la resta, tothom es porta la teca i la beguda. El tema del cafè només el podem resoldre si tenim termos o el fem a la casa. 

-A ben dinat, a l'envelat, EL RACÓ DELS FARELL. Estaria molt bé que tothom qui sàpiga dades s'animi a dir la seva a nivell de com està portant la recerca, mostrant fotos antigues dels seus, documents, arbre genealògic, etc. Cada família tindrà una cartolina a l'envelat per si vol mostrar coses. Aquests espai es muntarà abans de dinar i tothom podrà veure el que hi ha penjat. Serà com una expo. improvisada!!!

-1 EURO PER PERSONA:  L'euro de cadascú (nens també) servirà per sufragar el lloguer de la finca amb tots els serveis. A la casa hi tenim nevera per begudes o altres, WC i saletes per deixar-hi coses, tot i que els cotxes seran al costat. També hi ha per ping-pong i una carpa on després del cafè qui li vingui de gust podrà escoltar/comentar aspectes de genealogia. A mitja tarda, ja paït el dinar i la xerradeta, muntarem algun partidet d'aquells de costellada. 

Segur que em deixo alguna cosa, però si teniu dubtes, millor els resolem via facebook o per mail: davidfarell@hotmail.com

Fins ben aviat

David Farell i Garrigós