dimecres, 14 d’abril del 2010

La segona Farellada ja és a punt !!!

Tots i totes les persones de cognom FARELL (de primer o de segon, tant se val) esteu convidats a assistir a la trobada dels farell que hem previst per aquest dissabte 17 d'abril de 2010 al poble de Mura (Bages).

Requisits: ganes de conèixer nous Farell o retrobar-ne de coneguts, doncs l'anterior ja data del 2007.

Ens trobarem a les 12 al davant de l'Ajuntament de Mura. Hi ha espais d'estacionament a la vora, que jo recordi. Arribeu una mica abans i així no ens endarrerirem gaire.

12:15 aprox. Farem un passeig pel centre històric, d'uns 30-40 minuts, i anirem comentant detalls dels Farell de Mura. Ens farem la 1a foto de la trobada.

Després anirem a dinar a una Àrea d'Esplai que hi ha a l'entrada de Mura (Àrea de la riera dels Nespres. Consistirà en un pic nic que cadascú es portarà de casa. Si voleu dur un cava per família i galetes servirà per brindar pels Farell. (el cava el podrem posar en fresc mentre dinem).

A ben dinat es podrà demanar el cafè al bar de l'Àrea, que també té begudes, WC, i graelles per carn a la brasa (prèvia compra d'un feix de fustes). Quan acabem, posarem alguns arbres genealògics dels farell sobre una taula central de manera que tothom hi pugui dir la seva i per veure qui té avantpassats comuns o completar-los. També ens farem la segona foto de la trobada (hi ha qui no haurà sortit a la primera, o qui no es queda al dinar). I per acabar, mirarem d'estrenar el Ball del Gegant Farell. I no marxeu sense la postal de record!

Fins dissabte!

David Farell i Garrigós (Barcelona 1965)
fill de Joan Farell i Torruella (Sabadell 1937)